Press

Håller med ovanstående röster – här blev familjen Bruun ett offer för sin egen framgång.

Rätt tråkigt att ni här på bloggen har en så kontrariansk attityd mot inälvsmat. Blir på en femårings nivå. ”Bläää, lever blää”.

I’m Chinese and I don’t know if I could eat that. But I would give it a shot.

Fast tror ni att de som investerade i Mästerkockens receptkort hade mer än grundläggande matlagningskunskaper? Jag anar nämligen en ocean av okunskap bland målgruppen. De glömde säkert ett ägg i en smet, stekte saker åt helvete för länge och blandade ihop citron med cyanid. Men det är okej! Och det är, för mig, just denna familj som utgör en stor del av charmen med bloggen. Det är mycket mer äkta!

Jag har givetvis drabbats av ett sug att ta efter, och tillämpa dessa kulinariska innovationer bland mina nära och kära i den närmaste omgivningen.

Det påminner mig om en textrad/pressklipp på filmaffischen till filmen Braindead (komisk skräckzombiefilm)

Här börjar man ju bli lätt orolig för familjen Bruun.

I think I’d eat the shit out of that.

Gelé tillsammans med puré och skum är väl inne hos mästerkockarna nuförtiden. Gelé är så modernt att kockarna till och med har gelé i håret.

Familjen Bruun verkar helt enkelt vara oförmögna att laga mat och sågar inte bara de udda recepten i receptsamlingen utan rent allmänt svensk matkultur, tex inälvsmat och långkok. Man kan undra vad Familjen äter när de inte lagar 70-talsmat, hämtpizza?

Att hela tiden jämföra choklad med bajs är dessutom sjukt trött, osmakligt och på bäbisnivå. Knappast värdig en matblogg.

Hej Du som pratade annorlunda mat i radio gävleborg.
Jag vill bara ha sagt att Du aldrig skall seja att mat är äckligt.
Alla föräldrar försöker intala barn att man inte talar om mat i dom termerna,
man kan tycka mer eller mindre om viss mat.
m.v.h.Britt Åslin Gnarp

Why doesn’t Ikea serve this?

not cool Sweden, not cool.