Den Bruna Maten ute nu!

Det såldes drivor av den till massor av glada människor i Galago-montern på Bokmässan, och nu finns den äntligen att köpa i handeln! Plocka upp Den Bruna Maten här, här, här eller här, eller gör ett besök i närmsta bokhandel!

Här kommer lite olika bilder och smakprov ur boken.

Vi hoppas förresten att få träffa er på vår releasefest på Restaurang Landet på fredag. Familjen Bruun står för maten, Herr Dryck från Katastrofala Omslag står för musiken – det kan inte bli bättre! Varmt välkomna ska ni alla vara!

5 kommentarer

 1. Susanne

  Årets julklapp till alla jag känner! Fick förmånen att kika i den färdiga boken när den precis tryckts. Jag skrattar fortfarande. Ni har fantastiskt klockren humor. Sen är det ju en snygg bok också, och användbar…

  • Farbror Bruun

   Tack Susanne!

 2. Sara

  Har precis beställt boken från CDon.se och jag längtar SÅ efter att få hem den.

  • Farbror Bruun

   Hoppas att du får en rolig stund!

   • Sara

    Det tror jag! Eran blogg har förgyllt många dagar för mig redan! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*