Release-party!

Så har det äntligen blivit dags att fira bokutgivningen av Den Bruna Maten! Familjen Bruun och Galago förlag välkomnar dig därför till releaseparty, boksignering och provsmakning på hemtrevliga Restaurang Landet vid Telefonplan i Stockholm. Kom och träffa oss för en bit brunt och köp Den Bruna Maten till specialpris!

Det händer lite olika saker under denna behagligt bruna begivenhet. Familjen Bruun är garanterat bortom salongs redan vid åttatiden då vi slår upp portarna, men kvällen är lång och kommer att bjuda er på diverse läckerheter.

Till en början, det vill säga från och med klockan 20, håller vi lämpligt nog till i en avskild del på övervåningen i restaurangen, där vi lyssnar till Boney M och James Last-skivor för att få oss alla att komma i rätt stämning. Ni bjuds på en välkomstdrink och självklart finns det även en bar att tillgå. Rökning är dessvärre inte tillåten inomhus, men lite mingel, snacks och några rundor Yatzy klarar vi ändå av, och snart känner vi oss redo för the real deal!

Vid halv elva-snåret börjar nämligen allvaret. Belysningen sänks, någon hulkar uppgivet inne på toaletten, en annan börjar nervöst klia sig i byxlinningen och vi flyttar tillfälligt festen en våning ned. Familjen Bruun tar plats i det öppna restaurangköket, intervjuas av Landets egen mästerkock Anders Gabrielsson och tillagar en liten vegetarisk vickningsrätt som vi kommer att bjuda er alla på.

Om det blir illa? OH YES. Om det blir kul? OH YES!

♣ Fredagen den 5 oktober kl 20.00 – 01.00 (kom förbi när det passar!)
Restaurang Landet, övervåningen, Telefonplan, Stockholm. Tänk på att baren på övervåningen endast tar kontanter. Bankomat finnes tio meter från lokalen.
♣ Arr: Galago
Karta

Restaurang Landet serverar väldigt god mat och varför inte boka bord i nedervåningens restaurangdel genom att klicka här. Köket håller öppet kl 17-22 (därefter tar familjen Bruun det i sin besittning, så passa på!)

Varmt välkomna!

Familjen Bruun & Galago

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Deborah

    Stort grattis till boken hela familjen Bruun! Det blir väl bilder och annat roligt från releasefesten publicerat på ett senare stadium hoppas jag.

Trackbacks / Pingar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*