att det ser så bra ut med geleet på bilderna beror på att man till fotografering av geleead mat använder minst dubbla mängden gelatin. så mycket att det blir oätbart. Fast det var det ju också utan så mycket gelatin men men…
Kanske prata med en matfotograf en gång för att upptäcka deras tricks?
Jag spenderade just en hel förmiddag med att skratta åt den här sidan. Tillsammans med tre vänner. Ni gör någonting mycket mycket rätt här! Jag har fortfarande ont i magen (men förmodligen inte lika ont som om jag hade ätit någon av rätterna).
de älskade verkligen oliver och stelnad buljong då.
och fyllda whatever
att det ser så bra ut med geleet på bilderna beror på att man till fotografering av geleead mat använder minst dubbla mängden gelatin. så mycket att det blir oätbart. Fast det var det ju också utan så mycket gelatin men men…
Kanske prata med en matfotograf en gång för att upptäcka deras tricks?
Tja, vi är ju inte främst ute efter att få maten att se godare ut än vad den är. Snarare beskriva verkligheten…
Åh fy f… det där blomkålshuvudet!!
chokladpudding går väl an, men äpplen fyllda med skinka? och blomkål med färstäcke? blä!
Fick en del goda skratt. Bra kommentarer till snuskiga bilder. Forsätt =))
Jag sitter på en hel årgång Allt Om Mat från 1971! Tar ni emot receptförslag från läsekretsen?
Det gör vi absolut. Skicka på bara. Mums.
Gjorde en tonfisksallad förr som fanns med i receptlådan som var god. Är det någon som har det receptet? Skulle gärna vilja ha tag i det. Nostalgi.
Minns plötsligt en Mästerkocken-soppa med tonfisk i som var alldeles gräslig… Tror det var gröna ärter i också.
Jag spenderade just en hel förmiddag med att skratta åt den här sidan. Tillsammans med tre vänner. Ni gör någonting mycket mycket rätt här! Jag har fortfarande ont i magen (men förmodligen inte lika ont som om jag hade ätit någon av rätterna).