70-talets värsta förrätt: omröstning

Det började en kväll i januari med kaffefläsk och apelsingelé med banan. Hur det slutar vet vi inte riktigt ännu, men vad som står klart är att det nu snart har gått ett helt år med Den bruna maten. Detta vill familjen Bruun självklart fira på mest lämpliga vis, men eftersom vi varken har hjärta, facilitet eller ekonomi att bjuda alla våra kära läsare på trerätters supé har vi nu kommit fram till följande:

Ni ska få rösta fram vår jubileumsmeny.

När vi i vecka fyra i januari 2011 presenterar veckans middag kommer den således bestå av en förrätt, en varmrätt och en efterrätt som ni har bestämt. Huruvida detta är en handling av generositet eller självplågeri från familjens Bruuns sida, nå, även detta får vara upp till er ärade läsare att avgöra.

Urvalet rätter i omröstningarna är en samling av de bästa av de värsta, eller de värsta av de bästa, recepten från året som gått. Vi har förundrats. Vi har förfärats. Men vi har likväl ätit, och ja, nu gör vi det igen!

Med i vår omröstning om 70-talets värsta förrätt är Bananer i skinkrock, Skinkägg i gelé, Favoriter, Banansallad Special och Tomatgelé med äpplen. I dagarna följer omröstningarna för huvud- och efterrätter, så häng med!  Du kommer till omröstningen genom att klicka här eller genom att helt sonika köra tummen upp nedan. Enkelt!

Uppdatering 2011-01-15: Vi har nu gjort en avstämning av rösterna.

Omröstningen är öppen till den 15 januari.

Inga kommentarer

Bli den förste att kommentera den här artikeln!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*