Tävling i brunt

Skulle det ha undgått någon så kan DBM upplysa om att månaden då man ger bort saker till varandra står för dörren. DBM vill inte lämna sina kära läsare lottlösa och hade i en perfekt värld bjudit in allesammans på ett brunt julbord.

Nu fungerar detta inte av olika skäl, så istället kommer DBM att ge tre läsare en varsin gåva som tack för året som gått.

Men intet för intet! Nej, DBM:s redaktion har under höstens tilltagande lådvinsalkoholism kommit fram till att det var dags för den första tävlingen i brun regi och en tävling som ger tre lyckliga vinnare fin-fina priser.

Första pris är ett splitter nytt exemplar av faksimilutgåvan av Bonniers kokbok anno 1960 (som vi testkörde här) men inte nog med det: på delad andraplats i tävlingen vankas hemliga bruna paket…

NU sitter de kära läsarna och hoppar i stolarna av pur upphetsning och skriker ”MEN VAR ÄR TÄVLINGEN RÅ?” – lugn! Det hela är mycket enkelt.

Nedan kommer ni att se ett receptkort ur Mästerkockens digra bibliotek. Det ovanliga med detta kort är att rätten inte har något namn – vi vet inte ens ur vilken kategori det härstammar. Vad ÄR det ens?
Det, kära läsare, är er uppgift att avgöra. Kreativiteten –låt den flöda.

Det är alltså inte meningen att man skall komma det faktiska receptet så nära som möjligt; nej, vi vill se hur perverterade läsarnas sinnen har blivit efter ett år med DBM. Allt är tillåtet. Den som får oss att skratta mest kommer antagligen vinna.

Det står den medverkande fritt att utforma sitt bidrag som ett autentiskt receptkort, eller flumma loss lite hur som helst. Kreativitet är ledordet!

Bidragen skickas till e-post denbrunamaten – snabela – gmail.com och tävlingen är öppen i två veckor. Vinnare kommer att meddelas per e-post och deras bidrag kommer även att publiceras här på DBM naturligtvis.

Eventuella frågor: ställ dem i kommentarerna eller maila, men inga bidrag i kommentarfältet, tack. Någon ogin jäkel skulle säkert sno det.

2 kommentarer

  1. guro dale

    ikke for pyser!

  2. Ecooimnes are in dire straits, but I can count on this!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*