Det bruna reportaget

Som vi tidigare nämnde var Aftonbladet Mat och Vin hemma hos familjen Bruun för några veckor sedan och provsmakade diverse bruna läckerheter. Detta resulterade sedemera i en artikel i nämnda publikation, vilken vi till allmänhetens fromma och våra egna svällande egon publicerar här. Visserligen hade utsänd stackars journalist lite problem med familjens namn och ålder, men detta ser vi så gärna genom fingrarna med då vi alla är över hövan väluppfostrade människor. Se och njut kära läsare. Delar av familjen Bruun avslöjad, nästan.

För den som är intresserad av själva texten kommer den här via nedanstående bild.

På söndag kommer vi igen. Tills dess; ha en riktigt brun dag.

2 kommentarer

  1. Vad kul! Skoj att få se er! 🙂

  2. Så roligt att få se er. Jag har aldrig vågat mig på något recept, men följer bloggen med avsmak blandat med spänning. Och då menar jag avsmak som i maten som tillagas. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*