Skryt 2.0

Som ni kanske märkt uppdateras inte Den Bruna Maten varje vecka längre, vilket inte på något sätt betyder att vi tröttnat på sjuttiotalets kokkonst. Nej, vi är lika bruna som alltid, och funderar på att börja med utsvängda byxor, gå med i Vietcong samt sluta tvätta håret. Anledningen till vår dåliga punktlighet stavas sommar. Detta tråkiga fenomen har den olägenheten med sig att Farbror Bruun försvinner till Kalmar, Herr Bruun varit utomlands och jobbat, Fröken Bruun jobbar kvällar och helger, Fru Bruun varit förkyld, samt att Unga Fröken Bruun sitter i parken med folköl och andra tonårsfasoner, och så vidare. Den Bruna Maten kommer att uppdatera hela sommaren, men kanske inte lika ofta som tidigare, så stanna kvar.

Under tiden passar vi på att åter ägna oss åt lite ohejdat skryt. Här ovan har vi efter många om och men äntligen lyckats få tag i ett ex av Amelia som hade den goda(?) smaken att skriva en notis om oss för en tid sedan. En brun klapp på huvudet får de av oss för detta.

Även gratistidningen City gav oss ett omnämnande i samband med prinsessbrölloppet, även om vi får känslan av att de inte riktigt förstått. Bra jobbat, vi slutar nu läsa Metro med alla dess tråkiga pressmeddelanden. Till nästa bruna matorgie har vi planerat rikligt med Piff, mer avslöjar vi inte nu.

2 kommentarer

  1. Grattis till förtjänad uppmärksamhet, tänk om media inser vilken bra bantningsmetod 70-talsmaten är, ni förstår säkert varför 😉

  2. Blingbling

    Tjo, ni blev omnämnda. Det är det inte varje blogg som blir 🙂
    Trevlig sommar önskar Blingbling..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*