A Tribute to Brown Food: läsarbidrag

Sedan Den Bruna Maten ur sitt stekos såg dagens ljus har det visat sig att det här med brun mat ingalunda är ett intresse som bara ligger familjen Bruun varmt om hjärtat. Tvärtom. DBM har hyllats hos både Dagens Ledare, Matälskaren Lisa Förare WinbladhMymlan, En annan sida, på den härliga och färgglada bloggen Saax, Öhmans Mat & Vin, Fjantan, Zyrenna och Ordsvall för att nämna några, och vi tackar alla hjärtligt för hjälpen med att sprida det bruna ordet.

En annan som också gillar brun mat är läsaren Christian. Han är resande vinförsäljare och har på sina resor tagit för vana att fotografera all brun mat som han har ätit, och det är med värme, efter det att Christian hörde av sig, som vi nu ser att detta också är något som kommer DBM:s läsare till godo.

A Tribute to Brown Food

Vi säger tack till Christian för att han delade med sig av dessa europeiska och bruna delikatesser. Har du själv en idé om vad du tycker att vi ska ta upp på bloggen, går det bra att bidra här.

3 kommentarer

  1. Jag undrar vad de åt i Tyskland på 70-talet när maten är så fantastisk brun där nu.

  2. Den kanske var än brunare? Inte utan att man undrar.

  3. brun mat – låter gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*