Fläskfilé från Peru

Anette Zetterström i Tungelsta ville dela med sig av ett recept i Allt Om Mat. Året var 1972, och Anette hann laga god mat (och fixa frisyren) trots att hon fött tvillingar.


Här får ni receptet ifall ni missade det då.

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Maria W

    Är detta din fantastiska blogg J?? Faan vad jag blir impad av dina påhitt! Skrattade jävlar!!

  2. CR

    Tiden då inte bara Baader-Meinhof utan även Sydamerika, NFL-rörelsen och ananas och kiwi var exotiskt! Konserverat var idealet!

  3. I sanning! Exotiskt var namnet.

  4. Yvonne Hander

    Dessa eviga ananasringar. Vad kan menas med ”köttsmöret” i receptet? Verkar vid första genomläsningen ganska välkryddat men sen ser jag att det blott ska vara 1(!) kryddmått vitlökssalt, ojojoj. Och dessutom ”en knippe” hackad persilja vilket om det är en normalt generös knippe lär ta över allt annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*